У Криму окупанти провели незаконний обшук у будинку сім’ї журналіста Ібраїмова

У Криму окупанти провели незаконний обшук у будинку сім’ї журналіста Ібраїмова

Укрінформ
Окупанти сьогодні, 2 серпня, провели незаконний обшук у будинку сім’ї кореспондента “Кримської солідарності” Куламета Ібраїмова, який лише вчора після п’яти діб адмінарешту вийшов на волю зі спецприймальника.

Про це повідомляється на сайті Представництва Президента України в АР Крим, передає Укрінформ.

“Сьогодні, 2 серпня, о сьомій ранку в будинку сім’ї журналіста Куламета Ібраїмова відбувся незаконний обшук”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку Ібраїмов перебував за іншою адресою. Хоча він прописаний у будинку своєї матері, але після одруження проживає окремо.

"Рано-вранці в будинок батьків увірвалися 10 осіб. Усі вони були в масках, зі зброєю, без розпізнавальних знаків. Прочитали постанову про обшук, але за підсумком жодних паперів родині не залишили", - розповів журналіст.

Силовики забрали телефони у рідних братів журналіста та його матері. Обшук тривав близько години.

Читайте також: У Криму зростає протистояння між загарбниками та цивільними – ГУР

Як повідомлялося, у Сімферополі під час розгляду апеляції на вирок у «справі» Нарімана Джелялова та братів Ахтемових затримали 14 осіб, серед них - журналістів Куламета Ібраїмова та Лутфіє Зудієву. Стосовно п’ятьох із 14 затриманих склали “адміністративні протоколи”. Ібраїмов – єдиний, кому призначили адмінарешт. Решті “суд” призначив штрафи. Увечері 1 серпня після п'яти діб адмінарешту Ібраїмов вийшов на волю зі спецприймальника у Сімферополі.

Фото: ppu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-