Багато кримських окупантів вже вивезли свої родини - Юсов

Багато кримських окупантів вже вивезли свої родини - Юсов

Відео
Укрінформ
Багато окупантів вже вивезли з Криму свої родини.

Про це в ефірі національного марафону "Єдині новини" сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

«Людям, які не причетні до окупації українських територій, скоєння воєнних злочинів, слід уникати користування такими небезпечними незаконними конструкціями, як міст через Керченську протоку. Бо цей об'єкт використовує агресор, щоб перекидати сили і засоби, вбивати українців, українських захисників, продовжувати окупацію українських територій. Тому було б помилково думати, що з ним буде все гаразд у майбутньому», - сказав Юсов.

Читайте також: Ризик теракту на Запорізькій АЕС залишається - Юсов

Коментуючи вибухи в тимчасово окупованому Криму, він зауважив, що «настрої серед представників окупаційної адміністрації внаслідок цих подій не покращуються».

«Багато з них уже вивезли свої родини. Хтось не зробив цього, бо їм не дозволяють. У ворога формується стійке розуміння, що Крим для них – точно не тил і не безпечна територія. Це розуміння правильне. У їхніх силах поки що якнайшвидше залишити український півострів», - наголосив представник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 17 липня обвалилася одна із секцій мосту через Керченську протоку. Перед цим пролунали вибухи.

Читайте також: Вибухи у Криму припиняться, коли росіяни звідти підуть - розвідка

20 липня у районі аеродромів у селищах Гвардійськ та Новофедорівка у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

У ніч на 24 липня безпілотники влучили у склад боєприпасів російських загарбників у Джанкойському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-