Чубаров: Вибухи в Криму – частина плану, що наближає звільнення півострова

Чубаров: Вибухи в Криму – частина плану, що наближає звільнення півострова

Укрінформ
Вибухи в тимчасово окупованому Криму - частина плану, що наближає деокупацію півострова.

Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у відеозверненні в Телеграмі, передає Укрінформ.

Він зауважив, що починаючи з 17 липня щодня завдаються удари по військових об'єктах російських військ у тимчасово окупованому Криму.

«Два вибухи, що сталися в ніч на 17 липня, сильно пошкодили Керченський міст. Уже тоді ми оцінили їх як частину цілісного плану, що наближає звільнення Криму. Як бачите, ми не помилилися. Адже вже за декілька днів були знищені потужні склади боєприпасів на полігоні у Кіровському районі. І сьогодні вранці продовжуються вибухи на складі боєприпасів у селищі Вільне, що за 25 км від Джанкоя. Також за ці дні здійснена низка інших ударів по військовим об'єктам у Криму», - зазначив Чубаров.

На його думку, на півострові не залишилося жодної людини, яка б не усвідомлювала, що звільнення півострова невідворотнє.

Чубаров закликав кримчан, які вірні Українській державі, берегти себе та підтримувати один одного.

Читайте також: У Криму безпілотники влучили у склад боєприпасів, окупанти оголосили евакуацію

«Якщо ви проживаєте в сільській місцевості, укріпіть льохи, підвали, приготуйте запаси їжі, води, ліків. Якийсь час, можливо, це вам знадобиться. Головне – не бійтеся. Звільнення Криму незабаром», - наголосив Чубаров.

Голова Меджлісу сказав, що колоністам, які незаконно поселилися в Криму, «не слід випробовувати долю».

«Бачите, міст дуже пошкоджений, та поки стоїть. Виїхати вам уже дуже складно, вас відправляють по «альтернативному маршруту». Незабаром ЗСУ цей коридор також переріжуть. Поки ще ходить пором, поки що хоч у черзі, та можна переміщуватися мостом. Не відкладайте. Збирайте свої речі та виїжджайте з Криму в місця, звідки ви приїхали», - порадив він.

Чубаров додав, що так само слід вчинити колаборантам.

Читайте також: Чубаров задоволений істерикою серед кримських колаборантів

«Залишивши Крим, ви звільните від турбот українські спецслужби та українські суди. Ми вас знайдемо, та пізніше, коли Росія капітулює перед Україною та партнерами. Та краще вам зараз також виїхати з Криму. Інакше ніхто з вами перші дні розбиратися не буде. Завтра буде пізно. Міст рухне, пором потоплять, коридор переріжуть. Залишитеся в мішку», - зазначив він.

Як повідомлялося, у ніч на 24 липня безпілотники влучили у склад боєприпасів російських загарбників у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму.

20 липня у районі аеродромів у селищах Гвардійськ та Новофедорівка у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

Вночі 17 липня обвалилася одна із секцій мосту через Керченську протоку. Перед цим пролунали вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-