Сезон «бавовни» у Криму триватиме ще довго – Гуменюк

Сезон «бавовни» у Криму триватиме ще довго – Гуменюк

Укрінформ
Детонація ворожих складів боєприпасів у Криму продовжиться, адже сезон «бавовни» триватиме ще довго.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, коментуючи інформацію про детонацію складів боєприпасів у Криму внаслідок ударів Сил оборони.

Відео: телемарафон "Єдині новини"

«Вона (детонація – ред.) буде тривати ще досить довго і не тільки на цьому об’єкті, тому що сезон «бавовни» ми анонсували, ми його продовжуємо, ми з неприхованим задоволенням спостерігаємо, як вона «квітне»», - зазначила Гуменюк.

Водночас вона закликала критично ставитись до новин, які оприлюднює окупаційна російська влада в Криму, оскільки ворог може нарощувати інформаційний тиск.

Читайте також: Аксьонов заявив, що Крим знову атакували безпілотники

Відповідаючи на питання, чи вдалося росіянам відновити рух транспорту по Кримському мосту, речниця повідомила: «Повноцінного відновлення не відбулося, але все ж вони намагаються тримати гарну міну при поганій грі і потроху запускають легкові автівки у напрямку Кримського мосту».

Як повідомлялось, 19 липня в Кіровському районі Криму біля села Кринички на Старокримському полігоні розпочалась детонація боєприпасів, трасу «Таврида» перекрили, із сусідніх чотирьох населених пунктів евакуювали понад дві тисячі людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-