Загарбники сказали, коли планують відремонтувати Кримський міст

Загарбники сказали, коли планують відремонтувати Кримський міст

Укрінформ
Росія хоче повністю відновити автомобільний рух Кримським мостом до 1 листопада.

Про це заявив віцепрем'єр РФ Марат Хуснуллін, передає Укрінформ із посиланням на Інтерфакс.

"Попередньо, плануємо відновити двосторонній рух з одного боку 15 вересня, рух з другого боку – до 1 листопада", – заявив віцепрем'єр країни-агресора.

За словами Хуснулліна, один проліт мосту в напрямку Тамані зруйнований повністю і не підлягає відновленню, а проліт, у напрямку Керчі, пошкоджений – відбулося «зміщення на 70-80 сантиметрів». Російський чиновник стверджує, що опори мосту в «нормальному стані», хоча «очікували найгіршого».

Читайте також: З'явилися супутникові знімки пошкодженого Кримського мосту

Легкові автомобілі планують почати пускати на частину мосту, що залишилася цілою, найближчим часом – після її зміцнення і відновлення огорож і освітлення.

Як повідомлялося, за попередніми даними, 17 липня близько четвертої ранку впала секція Керченського мосту. Перед цим пролунав вибух.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України нагадали слова керівника Кирила Буданова про те, що Керченський міст – зайва конструкція.

Читайте також: Соцмережі про підрив мосту в Криму: сиквел, який вартий уваги!

Усіх цивільних, які бажають виїхати з Криму до РФ, окупаційна влада спрямовує на сухопутний коридор Джанкой/Армянськ – Мелітополь – Бердянськ – Маріуполь – Таганрог/Ростов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-