Міст на Чонгарі після вибуху закритий для легковиків - мер Мелітополя

Міст на Чонгарі після вибуху закритий для легковиків - мер Мелітополя

Єдині новини
Укрінформ
Автомобільний міст на Чонгарі закритий для легкового транспорту, до КПП "Армянськ" треба їхати дуже поганою дорогою, а на кордоні між Росією та Латвією люди по чотири дні проходять фільтрацію.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Після вибуху на мосту на Чонгарі він повністю закритий для легкового транспорту. Частково військові вантажівки можуть ним їхати. Інших - сьогодні в об'їзд відправляють до Армянська (КПП "Армянськ" - ред.). Але від Сімферополя до Армянська дорога надпогана, і жителі туди добираються складно", - сказав Федоров.

На пропускному пункті в Армянську сьогодні величезна черга. За його словами, цей перехід був основним для евакуації з тимчасово окупованої території Запорізької та Херсонської області.

Читайте також: Росіяни звели понтонну переправу після удару по Чонгарському мосту

"Сьогодні "Чонгар" не працює, "Армянськ" погано працює. Є велика кількість людей на кордонах між Росією і Латвією. Жителі стоять на пунктах переходу по чотири дні. Тож евакуюватися практично неможливо", - додав мер.

Раніше повідомлялося, що на окупованій частині Запорізької області на блокпостах загарбники рвуть українські паспорти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-