Викраденого у Херсоні ексбійця АТО Ляльку етапували з окупованого Криму до рф

Викраденого у Херсоні ексбійця АТО Ляльку етапували з окупованого Криму до рф

Укрінформ
Викраденого росіянами в Херсоні у серпні 2022 року колишнього атовця Дениса Ляльку етапували з Криму до рф, його звинувачують у підготовці до теракту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр прав людини ZMINA із посиланням на сестру бранця Юлію.

«Сестра Дениса Юлія розповіла ZMINA, що з нею зв'язався чоловік, який назвався адвокатом Ляльки, і повідомив про його перебування у СІЗО Лефортово в москві. Дениса звинувачують у нібито підготовці теракту», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що сестра намагалася дізнатися в російського «захисника», в якому стані перебуває її брат, чи надають йому медичну допомогу. Але, за словами російського «адвоката», Денис відмовляється від дзвінків додому і писати листи також не хоче.

Читайте також: В окупованому Криму справу громадянської журналістки Данилович повернули у «суд» першої інстанції

Зараз Юлія намагається замінити російського державного захисника на іншого адвоката, який би дійсно був зацікавлений у захисті інтересів українського бранця.

Як інформує Центр прав людини, у листопаді минулого року бранця Кремля Дениса Ляльку, якого наприкінці серпня 2022 року росіяни викрали в Херсоні й утримували в Сімферопольському СІЗО, незаконно вивезли до рф.

Фото: МІПЛ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-