Підрив залізниці у Криму: силовики провели обшук та затримали кримського татарина Ашурова

Підрив залізниці у Криму: силовики провели обшук та затримали кримського татарина Ашурова

Укрінформ
Близько шостої ранку сьогодні, 9 березня, російські силовики прийшли з обшуком до будинку кримського татарина Мемета Ашурова в Криму, його затримали та відвезли в управління фсб.

Про це повідомляє у Фейсбуці громадське об'єднання, передає Укрінформ.

«У селищі міського типу Червоногвардійське провели обшук у 31-річного кримського татарина Мемета Ашурова. Його затримали та відвезли до управління фсб у Сімферополі. Протокол обшуку родичам не лишили», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що під час обшуку в будинку перебували двоє неповнолітніх дітей. За словами дружини Ашурова, слідчий, двоє понятих та ще мінімум дев'ять людей у масках увірвалися до їхнього будинку о шостій ранку та перебували там півтори години. У Ашурова забрали телефон, техніку з камерами відеоспостереження, жорсткий диск.

Зазначається, що співробітники фсб заявили, що перевіряють причетність кримського татарина до пошкодження залізниці у Бахчисарайському районі.

Читайте також: Після кожної «бавовни» в Криму до спротиву долучається все більше активістів - рух «Жовта стрічка»

Як повідомлялося, 24 лютого у Бахчисарайському районі тимчасово окупованого Криму, неподалік від села Поштове, невідомі пошкодили залізничне полотно.

28 лютого фсб провела обшук у будинку кримських татар Джемілових у селі Приємне Побачення під Сімферополем. Силовики заявляли, що перевіряють його на причетність до підриву.

6 березня у Судаку пройшов обшук у кримського татарина Едема Муртазаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-