У Криму окупанти намагаються організувати збір теплих речей для армії рф - Чубаров

У Криму окупанти намагаються організувати збір теплих речей для армії рф - Чубаров

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму російські спецслужби намагаються організувати серед населення збір теплих речей для своєї армії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

За його словами, "російська армія, що вторглася на материкову частину України, як тепер з'ясовується, до того ж геть-чисто роз'їдена корупцією, внаслідок якої "друга армія світу" відчуває гостру нестачу в найелементарніших потребах".

Як зазначає Чубаров, підрозділи, що захопили Херсонську та частину Запорізької областей, попри суттєве зниження температури повітря, особливо у нічний час, залишаються без відповідного обмундирування.

"Зрозуміло, нам це великий + , оскільки холод, який відчувається російськими солдатами у польових умовах, ввергає їх у стан відкритої зневіри", - підкреслює голова Меджлісу.

"А тим часом, - заявляє Чубаров, - щоб хоч якось врятувати ситуацію, спецслужби росії через своїх шісток і стукачів на кшталт таліпових і всяких айванів намагаються організувати збирання теплих речей серед кримського населення".

Меджліс закликає жителів Криму не брати участі у зборі теплих речей і в будь-яких інших акціях з надання "гуманітарної" допомоги міжнародним злочинцям та вбивцям - російським військовослужбовцям, які вдерлися на територію України.

Також, за словами Чубарова, кримчани мають пам'ятати, що навіть одноразова "підневільна участь (це коли ви не наважуєтеся сказати "ні" нахабним і агресивним збирачам) у зазначених акціях з'явиться нічим іншим, як співучастю у сприянні російській окупації Криму".

Він закликає рішуче відмовляти "збирачам, які пропонуватимуть здати теплі речі або, якщо немає речей, внести гроші на їх придбання".

"Знайте, у російських солдатів, які зазнають поневіряння від холоду та голоду, є вихід із такого становища: вони мають скласти зброю та здатися підрозділам Збройних сил України", - наголошує очільник Меджлісу кримськотатарського народу.

Читайте також: У Криму спалили автівки російського пропагандиста кісельова

Як повідомляв Укрінформ, днями Чубаров заявив, що у разі загальної мобілізації в росії в окупованому Криму вона стане нищівною, на війну забиратимуть усіх підряд.

Фото: qha.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-