Чубаров – про звільнення Криму: Без військових дій не обійтися, але запеклих боїв можна уникнути

Чубаров – про звільнення Криму: Без військових дій не обійтися, але запеклих боїв можна уникнути

Укрінформ
Скільки військових дій буде при звільненні Криму, невідомо, але без них не обійтися, а от запеклих бойових дій на території півострова можна уникнути.

Таку думку в інтерв'ю виданню Крим.Реалії висловив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ. 

"Скільки у звільненні Криму буде військових дій – важко сказати, але їх не уникнути. Проте вони носитимуть характер знищення тих видів зброї, які безпосередньо загрожуватимуть звільненню Криму. Я маю на увазі ЗРК та військові кораблі Чорноморського флоту росії. Активних запеклих бойових дій на території самого півострова, як на мене, вдасться уникнути", - сказав Чубаров.

Читайте також: Резніков: Ми збираємося звільняти всі наші території, включно з Кримом

На думку глави Меджлісу, Крим буде звільнено внаслідок поєднання багатьох чинників: наявності військової могутності України, економічних санкцій, внутрішніх процесів у самій росії, насамперед, розбірок у керівництві внаслідок зростаючих громадських протестів.

Чубаров висловив переконання, що етап визволення півдня України означатиме початок агонії росії. Тому це визволення може стати елементом капітуляції росії.

Читайте також: Зеленський обговорив із Ташевою перспективи звільнення Криму

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало технічну документацію «Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку».

Фото: Krym.org (RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-