Меджліс не планує евакуювати свій офіс з Києва

Меджліс не планує евакуювати свій офіс з Києва

Заява
Укрінформ
У Меджлісі кримськотатарського народу назвали загрозу військового вторгнення РФ в Україну реальною, але наголосили, що переносити свій центральний офіс з Києва не планують.

Про це йдеться в заяві, яку опублікував у Фейсбуці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ. 

"Меджліс кримськотатарського народу оцінює загрозу військового вторгнення РФ на материкову частину території України або залучення Москвою інших сценаріїв військового нападу на Україну як реальну і ймовірну", - йдеться в заяві.

При цьому зазначається, що Меджліс кримськотатарського народу не розглядає жодних пропозицій та варіантів щодо зміни місцезнаходження свого центрального офісу, розташованому в Києві.

У документі йдеться про те, що Меджліс у плановому режимі взаємодіє з органами державної влади та управління України, іноземними дипломатичними установами, місіями та представництвами міжнародних організацій, акредитованими в Україні, кримськотатарськими громадськими організаціями, що здійснюють свою діяльність в Україні та за її межами.

Читайте також: Представництво НАТО в Україні продовжує працювати

У представницькому органі кримських татар висловили особливу довіру Збройним силам України, відзначивши високий рівень їхньої готовності до оборони України та захисту її суверенітету та територіальної цілісності.

Автори документа вважають, що виходячи з загрози повномасштабного військового вторгнення РФ на материкову частину території України "всі вищі органи державної влади та управління України повинні виконувати свої повноваження, перебуваючи у місцях свого постійного місцезнаходження".

Фото: qha.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-