В окупованій Ялті подачу води обмежують до шести годин на добу

В окупованій Ялті подачу води обмежують до шести годин на добу

Укрінформ
Ще одне місто в тимчасово окупованому Криму - Ялта - житиме за жорстким графіком подачі води через падіння приток води у водосховища.

Про це інформує Крим.Реаліі, передає Укрінформ.

«Через падіння приток води в Щасливенське і Загірське водосховища, жителям Ялти подаватимуть воду по шість годин на добу», - йдеться у повідомленні.

За даними окупаційної влади, на які посилається видання, у даний час у два основні водосховища, які живлять Велику Ялту, спостерігаються мінімальні притоки води.

Зниження подачі води в Ялті буде вироблено вже на цьому тижні, а з понеділка, 14 грудня, згідно з графіком, водопостачання буде забезпечено лише двічі на добу - по три години вранці й у вечірній час.

Як пише Крим.Реаліі, наприкінці жовтня «глава» Криму Сергій Аксьонов запевняв, що ситуація з водопостачанням Ялти стабільна й обмеження подачі води в цьому місті не планується. Однак уже в листопаді окупаційна влада Ялти заявила про зниження рівня води у двох водосховищах, які живлять місто.

Читайте також: В окупованому Криму - антирекорд за кількістю COVID-хворих

У цьому зв'язку з 27 листопада в Ялті стали обмежувати водопостачання в нічний час і опублікували графіки подачі води в Ялті та прилеглих селищах.

Раніше через обміління кримських водосховищ жорсткий графік подачі води запровадили в Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах. Окрім того, на режимне водопостачання або підвезення води через посуху перевели ще 29 населених пунктів Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-