Прокуратура АРК розробила рекомендації щодо моніторингу пам’яток в окупованому Криму

Прокуратура АРК розробила рекомендації щодо моніторингу пам’яток в окупованому Криму

Укрінформ
У прокуратурі АР Крим відбулася презентація методичних рекомендацій з моніторингу культурної спадщини, що залишилася на окупованому півострові.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Автономної Республіки Крим.

"В межах проекту «Порушення норм міжнародного гуманітарного права в умовах збройного конфлікту: захист культурної спадщини», підтриманого Міжнародним фондом «Відродження», у прокуратурі автономії відбулась презентація Методичних рекомендацій з моніторингу культурної спадщини, яка залишилась на території тимчасово окупованого Криму", - йдеться в повідомленні.

Консультантами проекту презентовано інформацію щодо особливостей міжнародного та іноземного законодавства про порядок охорони культурної спадщини, що суттєвим чином впливає на належність і повноту документування порушень у зазначеній сфері та методику збору доказів вчинення міжнародних злочинів на півострові.

Читайте також: Прокуратура АРК розслідує понад півтори тисячі кримінальних проваджень

Захід реалізовано на виконання Стратегії розвитку прокуратури Автономної Республіки Крим в умовах окупації на 2019 -2021 роки, затвердженої Генеральним прокурором України, та Меморандуму щодо співробітництва між прокуратурою АРК та громадською організацією «Кримський інститут стратегічних досліджень».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-