На КПВВ з окупованим Кримом запроваджують анонімне анкетування

На КПВВ з окупованим Кримом запроваджують анонімне анкетування

Укрінформ
Міністерство з питань окупованих територій запроваджує моніторинг на контрольно-пропускних пунктах в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні з окупованим Кримом у формі анонімного анкетування.
Про це повідомив кореспонденту Укрінформу перший заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО Юсуф Куркчі.

"Найближчим часом МінТОТ буде здійснюватися моніторинг потреб українських громадян з тимчасово окупованих територій на КПВВ адміністративної межі з Автономною Республікою Крим – Чаплинка, Каланчак і Генічеськ у формі анонімного анкетування", - зазначив він.

Куркчі пояснив, що, згідно з минулорічним моніторингом, більшість жителів тимчасово окупованих територій їздить на підконтрольну уряду України територію для оформлення документів, за іншими адміністративними послугами, медичним обслуговуванням. Крім того, люди здійснюють поїздки, пов’язані з навчанням своїх дітей. Частина жителів приїздить на відпочинок або з метою скористатися "безвізом" для подорожі за кордон.

"Анонімне анкетування дозволить вивчити, а потім проаналізувати проблеми, з якими стикаються жителі тимчасово окупованого Криму", - додав представник МінТОТ.

Він наголосив, що МінТОТ розробило відповідні анонімні анкети з метою вивчення громадської думки, визначення потреб мешканців тимчасово окупованих територій та підвищення якості надання адміністративних та інших видів послуг жителям окупованого Криму, які відвідують територію підконтрольну уряду України.

Читайте також: На Донбасі окупанти 24 рази порушили "тишу", один боєць загинув

Як зазначається, ці анкети поширюються у підрозділах ДМС на контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях, також анкетування запроваджується і на КПВВ у Херсонській області (смт. Чаплинка, смт. Каланчак, м. Генічеськ) у спеціально облаштованих місцях для розміщення інформаційних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-