У Криму стихійні ринки розганятимуть

У Криму стихійні ринки розганятимуть "ополченці", підозрювані в викраденнях людей

Укрінформ
В окупованому Росією Криму "влада" навмисно провокує конфлікт, вирішивши направити представників так званого "народного ополчення" на боротьбу зі стихійною торгівлею, в якій зайняті в основному незаможні кримчани.

Про це із посиланням на "заступника голови адміністрації" Сімферополя Олександра Овдієнка, пише сайт "Новости Крыма".

"Сьогодні було прийнято рішення опрацювати заходи посилення боротьби зі стихійною торгівлею. Зокрема, крім проведення адміністрацією міста регулярних рейдів, до роботи буде залучено представників "Добровільної народної дружини Сімферополя", представників "Народного ополчення", співробітників приватного охоронного підприємства, задіяно велику кількість співробітників "правоохоронних органів", - сказав Овдієнко.

Замість забезпечення робочих місць і створення умов для торгівлі, чиновник відзвітував, що його співробітники щодня "проводять заходи щодо припинення незаконної торгівлі, спеціалісти працюють практично без вихідних".

Читайте також: Окупанти влаштували штучні черги на адмінмежі з Кримом

"Народне ополчення Криму" - нова, з 2016 року, назва так званої "Кримської самооборони", причетної до численних насильницьких зникнень кримських татар з часів захоплення півострова Росією в 2014 році. Зокрема, в звіті міжнародної правозахисної організації Amnesty International про дотримання прав людини у світі в 2015-2016 роках стверджується, що в анексованому Росією Криму не проводилося ефективного розслідування можливих насильницьких зникнень кримськотатарських активістів, незважаючи на фото, відео та інші докази причетності до них проросійських ополченців.

У той же час прокуратура АРК заявила про підозру одному з керівників так званої "Кримської самооборони". Підозрюваний у хуліганстві і незаконному позбавленні волі одного з нинішніх народних депутатів України, які знаходяться у березні 2014 року в Криму з метою підтримки проукраїнських активістів, оголошено в міжнародний розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-