Захист енергетики, ППО і фронт: Зеленський провів засідання Ставки

Захист енергетики, ППО і фронт: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки.

Про це глава держави повідомив Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провів Ставку. Сьогодні основне питання – захист. Була велика й детальна доповідь Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів – не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо. По всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ. Зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації», - йдеться у повідомленні.

Зеленський поінформував, що “також отримали зведення з фронту. Основні напрямки, наші дії та ймовірні дії ворога, забезпечення війська всім необхідним”.

“Третє питання – контракти. Продовжуємо підсилювати власних виробників. У цьому напрямі працюємо, зокрема з партнерами, щоб виготовляти озброєння в Україні іноземним коштом", - додав Президент.

Читайте також: Зеленський - про допомогу від США: Україна робитиме все, щоб компенсувати пів року

За словами Зеленського, "ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку".

"Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період”, - зауважив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, заступниця постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні Наталія Костенко під час чергового засідання Форуму безпекового співробітництва ОБСЄ заявила, що для захисту цивільного населення від російських атак та визволення своєї території Україна потребує сучасних систем протиповітряної оборони, бойових літаків та достатньої кількості артилерійських боєприпасів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-