Ростелеком визнає кіберзагрозу з боку ГУР для електронної системи виборів РФ - Юсов

Ростелеком визнає кіберзагрозу з боку ГУР для електронної системи виборів РФ - Юсов

Укрінформ
Заява представника Ростелекому про те, що РФ веде кібервійну з ГУР МОУ, яке загрожує російським виборам, свідчить про неготовність російської електронної системи виборів до викликів і означає, що результати "виборів" будуть намальовані.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи заяву глави Ростелекому про те, що Росія веде кібервійну з ГУР МОУ.

«Насамперед приємно і дякуємо за комплімент, звичайно, це висока оцінка фахівців Головного управління розвідки в сфері кібербезпеки і всіх тих українців, хто допомагає ГУР і українським спецслужбам, на цифровому фронті в тому числі. Але окрім того, це зізнання неспроможності. Звичайно, ні про які електронні системи виборів на Росії не може йти мови, там виборів немає. По суті, цією заявою вони визнали, що ще на одній ділянці до виборів не готові, і результати будуть просто намальовані», - зазначив Юсов.

Читайте також: Перед «виборами» Путіна загарбники посилено моніторять соцмережі на ТОТ - Центр нацспротиву

Як повідомлялося, «вибори» президента РФ відбуватимуться впродовж трьох днів – 15-17 березня 2024 року. Сьогодні, 14 березня, парламентарії 20 країн відкинули легітимність «виборів» РФ на тимчасово окупованих територіях України. Спільну заяву підписали керівники парламентських комітетів із закордонних справ України, Латвії, Литви, Естонії, Люксембургу, Чехії, Німеччини, Молдови, Польщі, Ізраїлю, США, Ірландії, Італії, Ісландії, Румунії, Бельгії, Канади, Данії, Іспанії та Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-