Зеленський провів нараду щодо захисту енергооб’єктів Дніпропетровщини

Зеленський провів нараду щодо захисту енергооб’єктів Дніпропетровщини

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час відвідин Кривого Рогу провів нараду щодо енергозабезпечення та забезпечення водою міста та всієї Дніпропетровської області.

Про це він заявив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

Зеленський нагадав, що у неділю він побував із робочими поїздками в Запорізькій та Дніпропетровській областях, зокрема, побував у Роботиному.

"Зараз – Кривий Ріг, увесь район та інші громади області, нарада щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпровщини, зокрема й Кривого. Захист енергооб’єктів. Посилення мобільних вогневих груп, ППО, РЕБ", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Під час наради також обговорили відновлення енергетичних об'єктів. "Я дякую всім, хто цими днями оперативно відновив енергопостачання після нещодавніх ударів – кожній ремонтній бригаді", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський обговорив повітряний захист інфраструктури на сході України

Як повідомлялося, під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський представив новопризначеного голову Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова.

Під час поїздки на Дніпропетровщину Зеленський обговорив із повітряним командуванням "Схід" населених пунктів та інфраструктури від ударів з повітря.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-