Зеленський обговорив повітряний захист інфраструктури на сході України

Зеленський обговорив повітряний захист інфраструктури на сході України

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із повітряним командуванням "Схід" захист населених пунктів та інфраструктури від ударів з повітря.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Телеграмі.

"Повітряне командування «Схід». Обговорили захист наших міст і сіл, об’єктів критичної інфраструктури та лінії фронту з повітря. Поспілкувалися про особливості застосування західних систем ППО та підсилення завдяки майбутньому постачанню", - написав він.

Зеленський також поінформував, що нагородив бойових пілотів та подякував їм за знищення ворога.

Згідно з повідомленням пресслужби Офісу Президента, зустріч із керівництвом повітряного командування "Схід" відбулася в межах поїздки Зеленського на Дніпропетровщину. Президентові розповіли деталі серії російських атак із використанням БпЛА на об’єкти у Дніпропетровській області та заходи з підсилення ефективності роботи українських мобільних вогневих груп і радіоелектронної боротьби для відбиття ударів ворожих дронів.

Обговорювалися особливості застосування західних і гібридних систем ППО, перспективи зміцнення спроможностей ПвК «Схід» з урахуванням майбутніх надходжень озброєння.

Крім того, захисники неба отримали з рук глави держави ордени Богдана Хмельницького І-ІІ ступенів та «За мужність» І ступеня.

Читайте також: Зеленський на Запоріжжі заслухав силовиків про безпекову ситуацію

Як повідомлялося, у неділю Президент Володимир Зеленський здійснив поїздку до Запорізької області.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-