Україна й Бельгія підписали документи про співпрацю в оборонній промисловості

Україна й Бельгія підписали документи про співпрацю в оборонній промисловості

Укрінформ
Українські та бельгійські компанії співпрацюватимуть у низці проєктів в оборонній сфері.

Як передає Укрінформ з посиланням на Міністерство з питань розвитку стратегічної промисловості України, відповідні домовленості були досягнуті під час Бельгійсько-Українського семінару оборонної промисловості.

Наголошується, що у семінарі взяли участь представники 33 українських, а також 8 бельгійських компаній, Асоціація бельгійської безпекової та оборонної промисловості (BSDI), а також представники урядового сектору оборони та безпеки обох країн.

"Результатом сьогоднішнього семінару стало напрацювання конкретних потенційних проєктів в оборонній сфері між бельгійськими і українськими компаніями. Для ефективної підтримки опрацювання даних напрямів домовились з представниками бельгійської сторони забезпечити регулярну координацію дій та обговорення результатів спільної роботи в оборонній галузі," - зазначив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Сергій Боєв.

Читайте також: Україна поглибить оборонну співпрацю з французькою асоціацією GICAN

За інформацією Мінстратегпрому, між оборонними відомствами України й Бельгії був підписаний Меморандум про взаєморозуміння.

Бельгійські та українські компанії підписали шість документів про початок співробітництва, деталі якого не розголошуються.

Як повідомлялося, Міністерство з питань стратегічних галузей України і Асоціація оборонної та аерокосмічної промисловості Естонії підписали в Таллінні меморандум про взаєморозуміння.

Фото: Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-