Шведська кронприцеса Вікторія відвідала українських військових на навчаннях у Британії

Шведська кронприцеса Вікторія відвідала українських військових на навчаннях у Британії

Фото
Укрінформ
Шведська кронприцеса Вікторія та її чоловік принц Даніель відвідали українських військових на навчаннях “Інтерфлекс”, які проходять на території Великої Британії.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

"Її Королівська Високість Кронпринцеса Шведська Вікторія, Герцогиня Вестерготландська і Його Королівська Високість Принц Даніель Шведський, герцог Вестерготландський відвідали українських військовослужбовців, які проходять підготовку в рамках операції “Інтерфлекс” на території Великої Британії під керівництвом шведських інструкторів", - ідеться у повідомленні.

У візиті взяли участь міністр оборони Швеції Пал Джонсон, посол Швеції у Польщі Стефан Ґуллґрен, військовий аташе Швеції у Великій Британії Пер Аппелквіст, міністр оборони Великої Британії Ґрант Шаппс, начальник Генерального штабу Великої Британії генерал Патрік Сандерс, командир операції “Інтерфлекс” полковник Джеймс Турстан.

Шведська кронприцеса Вікторія відвідала українських військових на навчаннях у Британії / Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня "Охматдит"

Гості ознайомилися із ходом підготовки українських військових, що проходять базовий загальновійськовий курс на території східної Англії. Вони поспілкувалися з українськими військовими, зокрема з командирами рот та взводів, що мають бойовий досвід, про перебіг російсько-української війни.

Читайте також: Навчання українських військових у Чехії продовжили на наступний рік

Спадкоємиця шведського престолу висловила слова підтримки українському народу у боротьбі із вторгненням росіян в Україну.

Як повідомлялось, у листопаді прем'єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон оголосив про новий фінансовий пакет допомоги для України в розмірі 100 млн крон, що дорівнює 8,7 млн євро.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-