Президент зустрівся з бойовими бригадами Запорізького напрямку

Президент зустрівся з бойовими бригадами Запорізького напрямку

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з воїнами, які беруть участь у відбитті російської агресії у складі оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" та вручив воїнам нагороди.

Відповідне відео Президент України Володимир Зеленський опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зустріч Президента Володимира Зеленського з бойовими бригадами Запорізького напрямку/Фото: Офіс Президента

"Хочу сказати слова вдячності за велику службу, яку ви несете всі ці місяці, та, на жаль роки. Службу, яка стовідсотково призведе до перемоги України, українського народу заради майбутнього. Дякую кожному та кожній, що ви, попри високі ризики для свого життя, захищаєте нашу державу, кожну та кожного з нас. Я хотів би перед нагородженням, щоб ми вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих побратимів, хлопців і дівчат, хто віддав своє життя заради суверенітету та незалежності нашої держави", - наголосив Зеленський.

Відео: Zelenskiy/Official

Водночас у дописі до відео зазначається, що йдеться про Запорізький напрямок. Командні пункти бойових бригад, які беруть участь у відбитті російської агресії у складі оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія".

Читайте також: Президент нагородив військових оперативного угруповання «Донецьк»

"148-ма окрема артилерійська бригада, 82-га окрема десантно-штурмова бригада, 71-ша окрема єгерська бригада. Дякую за кожен ваш крок на шляху до перемоги України!", - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, президент України Володимир Зеленський відвідав бойові бригади, які захищають Україну у складі оперативно-тактичного угруповання «Донецьк».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-