Президент нагородив військових оперативного угруповання «Донецьк»

Президент нагородив військових оперативного угруповання «Донецьк»

Фото
Укрінформ
Володимир Зеленський нагородив українських військових, які відзначилися в боях за Україну у складі оперативно-тактичного угруповання «Донецьк».

Про це повідомила пресслужба Офісу Президента України, передає Укрінформ.

Інформується, що у межах робочої поїздки на Донеччину Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським захисникам, які у складі оперативно-тактичного угруповання «Донецьк» відбивають вторгнення ворога.

«Потужні люди, які захищають нашу державу. Шановні панове офіцери, солдати, – усі, хто захищає, ризикуючи собою, життя України. Я хочу вас усіх сьогодні привітати, подякувати вам, потиснути руки. Подякувати вашим батькам за те, що ви робите, за те, що ви є», – сказав глава Української держави під час нагородження.

Президент нагородив військових оперативного угруповання «Донецьк» / Фото: ОП

Зазначається, що орденом «Золота Зірка» із присвоєнням звання Героя України Зеленський нагородив командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Командування морської піхоти Військово-Морських сил Збройних Сил України Віктора Сікозу.

Читайте також: Наєв нагородив мобільну групу ППО, які зі «Стінгера» збили крилату ракету Х-101

Водночас Президент України нагородив орденами Богдана Хмельницького І-ІІІ ступенів, «За мужність» ІІІ ступеня та орденами княгині Ольги ІІІ ступеня захисників і захисниць, які проявили особисту мужність і самовіддано діяли, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

Глава держави також побажав військовослужбовцям здоров'я та якнайшвидшої перемоги.

«Пишаюся, що в нас у державі є такі звичайні, але при цьому героїчні люди. Завдяки вам тут точно залишиться Україна. І це важливо для всіх майбутніх поколінь. Слава Україні!» – додав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленськийвідвідав бойові бригади, які захищають Україну у складі оперативно-тактичного угруповання «Донецьк».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-