Росія має багато систем ППО, але дрони долітають - Ігнат

Росія має багато систем ППО, але дрони долітають - Ігнат

Укрінформ
Росія має на озброєнні велику кількість систем ППО, однак це не допомагає проти безпілотників, які долітають в тому числі до Москви.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю «Суспільному» заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, відповідаючи на питання на скільки ефективною є російська ППО.

«Росія має достатньо сучасних засобів, якими озброїла своє військо – це ППО малого, середнього та великого радіусу дії, починаючи від «Панциря», закінчуючи С-400. Але й Росія велика, та ж сама Москва яка велика по території, то й прилітає щось туди. Не знаю хто їх там запускає ті дрони, але долітає, і бачимо в Криму скільки засобів ППО. Вони там навезли ого скільки, і теж туди все прилітає і прилітає, тому не можна говорити про унікальність російської ППО», - відзначив Ігнат.

Читайте також: Ексголова фінської розвідки вважає удар по аеродрому у Пскові найуспішнішим за час війни

Він також наголосив, що системи ППО, які Україна отримує від міжнародних партнерів, продемонстрували свою ефективність проти російських «аналоговнєтних» ракет.

Як повідомлялось раніше, у ніч на 30 серпня безпілотники атакували щонайменше шість російських регіонів, а також тимчасово окупований Росією Крим.

Сьогодні представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов повідомив, що унаслідок нічної атаки безпілотників на Псков були знищені чотири російські транспортні літаки Іл-76.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-