Дрони СБУ атакували військовий аеродром і два НПЗ у Краснодарському краї Росії - джерело

Дрони СБУ атакували військовий аеродром і два НПЗ у Краснодарському краї Росії - джерело

Укрінформ
Дрони СБУ атакували військовий аеродром «Кущевск», а також Ільський та Слов’янський НПЗ в Краснодарському краї Росії.

Про це Укрінформу повідомили джерела у правоохоронних органах.

«Ніч на суботу стала в прямому сенсі вибуховою для військового аеродрому «Кущевск», а також для Ільського та Слов’янського НПЗ в Краснодарському краї Росії. «Бавовна» на ці об‘єкти завітала завдяки дронам СБУ», – підкреслили у правоохоронних органах.

Читайте також: У Липецькій і Смоленській областях РФ заявили про атаку безпілотників, горить НПЗ

Повідомляється, що в атаці на військовий аеродром Служба безпеки підтримала Сили оборони і діяла спільно з ними. Там розміщувалися десятки військових літаків, РЛС та засоби РЕБ.

Окрім того, за даними джерал, БПЛА СБУ ударили по ректифікаційним та атмосферним колонам Ільського та Слов’янського НПЗ. Зазначається, що це - ключові технологічні об‘єкти заводів. Після влучань на аеродромі та НПЗ почалися пожежі та евакуація персоналу.

Читайте також: Дрони СБУ вразили дві нафтобази у Смоленській області - джерело

«СБУ продовжує ефективно відпрацьовувати по військових та інфраструктурних об‘єктах в тилу ворога, знижуючи потенціал росії для ведення війни. В країни-терориста «бавовна» палає і буде палати», - зауважило поінформоване джерело.

Як повідомляв Укрінформ, у населених пунктах Ярцево і Роздорове Смоленської області РФ дрони СБУ уразили 2 бази зберігання та перекачування пально-мастильних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-