Ігнат про атаки безпілотників на Москву: Це тільки початок

Ігнат про атаки безпілотників на Москву: Це тільки початок

Укрінформ
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що атаки безпілотників на Москву є наслідком агресії РФ, і висловив переконання, що такі інциденти ставатимуться дедалі частіше.

Про це він сказав у ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Росія отримала те, що й мала отримати - теж повітряні тривоги. Звичайно, це тільки початок. Я думаю, що Сили оборони будуть мати більше засобів для того, щоб на Росії було все тривожніше і небезпечніше і щоб вони пережили те саме, що переживають наші громадяни», - заявив Ігнат.

За його словами, загарбники мають заплатити високу ціну за агресію. «Але без зброї, без реакції на те, що вони роблять, зрозуміло, не обійтися, тому Росія буде дедалі частіше переживати такі атаки», - зауважив речник.

Читайте також: Юсов: «Москву-сіті» вже можна перейменовувати на «Бавовну-сіті»

Як повідомлялося, мер Москви Сергій Собянін заявив про нову атаку безпілотника на російську столицю у ніч проти суботи, 26 серпня.

Вибухи у Москві лунали також 30 липня, коли внаслідок падіння БпЛА постраждала будівля «IQ-кварталу» в бізнес-центрі «Москва-Сіті». 1 серпня у РФ заявили про нову «атаку безпілотників» на столицю Росії, один з яких влучив у ту саму будівлю «Москва-Сіті».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-