Юсов: «Москву-сіті» вже можна перейменовувати на «Бавовну-сіті»

Юсов: «Москву-сіті» вже можна перейменовувати на «Бавовну-сіті»

Єдині новини
Укрінформ
Після такої кількості повітряних інцидентів, які сталися із діловим центром «Москва-сіті», його вже можна перейменовувати на «Бавовну-сіті».

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає кореспондент Укрінформу.

«Там справді так часто відбуваються подібні дії, що (цей центр – ред.) можна перейменовувати. Це вже не «Москва-сіті», це вже «Бавовна-сіті». І це, власне нікого особливо не дивує. Навпаки, я розумію, що багатьом українцям хочеться побачити більше, активніше і масштабніше (подібних інцидентів – ред.). Ну, це питання у розвитку», – додав він.

За словами Юсова, є питання до режиму президента РФ Володимира Путіна щодо того, що він кинув сили і засоби, які мали б захищати саму територію РФ від неопізнаних літаючих об’єктів, і насамперед столицю, на тимчасово окуповані українські території і залишив небо над Москвою абсолютно дірявим.

Читайте також: Українці мають повне моральне право атакувати Росію на її території – сенатор США

«Ця ситуація у розвитку, і весь світ бачить ціну цим озброєнням. І позиції РФ на ринку світових озброєнь, безумовно, стрімко падають вниз. І це видно із обсягів проданої і реалізованої продукції, яку рашисти намагаються продати у світі», – заявив Юсов.

Відповідаючи на запитання, чи відомо, що це взагалі за БПЛА, представник ГУР зазначив, що їм, звичайно, це відомо.

Як повідомлялося, раніше Юсов заявив, що «шляхетні невідомі літаючі об’єкти» спрямовуються виключно на ті об’єкти і установи, які безпосередньо залучені до геноцидної війни сучасної РФ проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-