Данілов про імовірну провокацію росіян на Курській АЕС: Україна до цього не має жодного відношення

Данілов про імовірну провокацію росіян на Курській АЕС: Україна до цього не має жодного відношення

Укрінформ
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна не має жодного відношення до ймовірних провокацій росіян на Курській АЕС, про що поінформували раніше в Центрі національного спротиву.

Про це він сказав у ефірі телемарафону “Єдині новини” у контексті інформації щодо планів росіян провести провокацію на Курській атомній електростанції, повідомляє Укрінформ.

“Я не знаю, якими треба бути хворими для того, щоб робити провокації на своїй атомній станції. Ще раз наголошую: ми не виключаємо будь-якого розвитку подій, але ми до цього не маємо жодного відношення. Ми не вбиваємо їхніх дітей, на відміну від них. Якщо є атаки наших Збройних Сил і Сил оборони, то це виключно об’єкти військового призначення і на інші об’єкти, на жодні цивільні об’єкти ми не нападаємо. Ми не знищуємо школи, лікарні, дитячі садочки, тощо”, - сказав Данілов.

Читайте також: Україна має зброю власного виробництва, щоб бити нею по РФ - Данілов

Водночас він зауважив, що росіянам “з кожним днем все важче і важче тримати своє населення, вони мають постійно знаходитися в напрузі, тому що якщо вони будуть розслаблені, вони почнуть щось думати головою, а так вони постійно їх лякають, постійно здійснюють ті чи інші терористичні акти на території країни”.

“Я більш ніж впевнений, те, що сталося в Дагестані, це терористичний акт, який зробила Російська Федерація. Майте на увазі, що їхнє завдання - постійно утримати таку напругу у своєму суспільстві… Це стара тактика”, - сказав секретар РНБО.

Як повідомлялося, у Центрі національного спротиву заявили, що росіяни планують провокацію на Курській атомній електростанції та готують евакуацію місцевого населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-