Українське виробництво безпілотників та імпорт дронів мають зростати — Президент

Українське виробництво безпілотників та імпорт дронів мають зростати — Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наполягає, що українське виробництво безпілотників та постачання дронів від іноземних партнерів має зростати, і ще рано говорити, що нібито робиться достатньо.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

“Українське виробництво безпілотників – «Лелек», «Фурій» тощо – а також постачання від партнерів, усі форми імпорту – мають зростати, і це одне з найбільш вагомих завдань. Дуже важливо, щоб усі посадовці в системі оборони сприймали це завдання саме так, як про нього кажуть на передовій. Безпілотники – це витратний матеріал, їх має бути стільки, скільки треба – саме нашим воїнам треба, – щоб рятувати життя та забезпечувати результат у бою. Є що робити в цій сфері, і рано говорити, що нібито робиться достатньо”, - підкреслив Зеленський.

Відео: ОП

Глава держави розповів, що під час візиту на Донеччину поспілкувався напряму з воїнами про українські наступальні дії, постачання у війська, можливості командирів, про те, якими є зараз ці можливості та якими вони мають бути.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок під час робочої поїздки на Донеччину відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».

Читайте також: UNITED24, «Повернись живим» та monobank запустили збір на 10 тисяч дронів-камікадзе

Він також відвідав передовий стабілізаційний пункт, який приймає поранених і травмованих українських військовослужбовців із Бахмутського напрямку.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-