Зеленський відвідав стабпункт, де надають допомогу пораненим на Бахмутському напрямку

Зеленський відвідав стабпункт, де надають допомогу пораненим на Бахмутському напрямку

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на Донеччині відвідав передовий стабілізаційний пункт, який приймає поранених і травмованих військовослужбовців з Бахмутського напрямку.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, глава держави оглянув приміщення й оснащення пункту, поспілкувався з пораненими воїнами та медиками. Командування стабпункту розповіло про нагальні потреби, зокрема в броньованому евакуаційному транспорті.

Відео: ОП

Президент відзначив нагородами пораненого бійця 3-ї окремої штурмової бригади та двох тактичних медиків 22-ї окремої механізованої бригади.

«Маю честь бути сьогодні тут. Дуже дякую вам, хлопці, за ваш героїзм. Дякую за те, що захищаєте життя всіх наших людей. Пишаюся тиснути руку й бути тут для особистого нагородження вас. Бережіть себе. Дякую вам і бажаю головного – перемоги», – сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський подякував США за новий пакет оборонної допомоги: Іще один крок до спільної перемоги

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок під час робочої поїздки на Донеччину відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-