Перемога України поверне нормальність усім - Зеленський

Перемога України поверне нормальність усім - Зеленський

Укрінформ
Перемога України у війні проти Російської Федерації поверне нормальність усім – прибере російську окупацію.

Про це заявив Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"7 серпня. Щороку в цей день світ згадує агресію Росії проти Грузії. Вже 15 років минуло. Російська окупація залишається – ця рана на тілі Грузинської держави залишається", - сказав він.

Зеленський констатував: багато слів уже сказано про те, що якби світ був рішучий у 2008 році, то багато що було б інакше: "Вже тоді Росія повинна була зрозуміти, що за агресію найбільше платить агресор. Точно повинна зрозуміти це зараз".

За словами глави держави, коли Україна переможе в цій війні, "це не тільки зупинить розширення російських агресивних апетитів, не тільки врятує інші народи від того, що переживаємо ми – і Україна, і Грузія, і Молдова. Наша перемога поверне нормальність усім – прибере російську окупацію".

Читайте також: Генсек Ради Європи висловила підтримку суверенітету Грузії у 15 річницю вторгнення РФ

"Українці солідарні з народом Грузії, і я дякую всім громадянам Грузії, які разом із нами захищають свободу! А особливо тим, хто б’ється у складі сил оборони та безпеки України!", - наголосив Президент України.

Як відомо, 7 серпня 2008 року Росія розпочала війну проти Грузії, що в підсумку призвело до втрати контролю з боку Тбілісі над Абхазією та Південною Осетією.

Глава Української держави висловив солідарність з грузинським народом у 15-ту річницю початку збройної агресії Російської Федерації проти Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-