Ігнат - про можливий пуск ракет з боку Білорусі: Інформація уточнюється

Ігнат - про можливий пуск ракет з боку Білорусі: Інформація уточнюється

Укрінформ
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що інформація щодо можливого запуску ракет з боку Білорусі уточнюється, але зазначив, що був помічений проліт повітряних цілей саме через територію цієї держави.

Про це він сказав у ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" у відповідь на прохання журналістів прокоментувати інформацію про можливий запуск ракет з території Білорусі та підтвердити чи спростувати її.

Читайте також: Україна з ATACMS могла б знищувати ракетні комплекси та кораблі в портах ворога - Ігнат

“Власне, нічого дивного тут не відбувається. Можливий був пуск з району Тамбова літака Міг -31, і проліт міг бути через територію Білорусі. Ну ця інформація зараз ще уточнюється, але було помічено, власне, проліт повітряних цілей саме через територію цієї держави. В принципі, це відбувалася не вперше, тому тут нічого дивного немає”, - сказав Ігнат.

Як повідомлялося, увечері 5 серпня під час повітряної тривоги, яку було оголошено по всій території України, Повітряні сили ЗСУ попередили про запуск ракет з території Білорусі.

Читайте також: Ігнат про опалювальний сезон: Варто очікувати більше на атаки дронів, ніж ракет

У коментарі Укрінформу представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов зазначив, що Росія могла імітувати пуски ракет з території Білорусі з метою провокації - аби втягнути цю країну у війну проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-