Зеленський провів Ставку - доручив посилити кордон із Білоруссю

Зеленський провів Ставку - доручив посилити кордон із Білоруссю

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на фронті та загроз з боку Білорусі.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Ставка. Доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського, Наєва. Ситуація на полі бою, рух уперед. Посилення наших операцій додатковими артсистемами та снарядами», - зазначив Зеленський.

Також, за його словами, була окрема доповідь ГУР, Служби зовнішньої розвідки, СБУ та ДПСУ щодо ситуації в Білорусі.

Президент запевнив, що обстановка в РБ перебуває на постійному контролі української сторони.

«Рішенням Ставки – Головкому Залужному та командувачу «Півночі» Наєву – виконати комплекс заходів із підсилення цього напрямку», - поінформував Зеленський.

Читайте також: Ситуація у північній операційній зоні залишається стабільною та контрольованою – Наєв

Як повідомляв Укрінформ, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 23 червня оголосив демарш проти російського військового керівництва, зокрема проти міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Олександр Лукашенко провів переговори з Пригожиним, після чого той заявив, що бійці угруповання повертаються до польових таборів.

У вівторок Лукашенко підтвердив прибуття Пригожина у Білорусь. Путін своєю чергою заявив, що «вагнерівці» можуть підписати контракт із російським міноборони або їхати в Білорусь.

Президент Володимир Зеленський переконаний, що контингент ПВК «Вагнер» у Білорусі буде незначним, оскільки більше як 20 тисяч «вагнерівців» уже знищено українськими силами оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-