Делегація Ради відвідала німецьку військову базу, де проходять навчання українські військові

Делегація Ради відвідала німецьку військову базу, де проходять навчання українські військові

Фото
Укрінформ
Делегація комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки відвідала одну з німецьких військових баз, де українські військові проходять навчання.

Про це повідомляє пресслужба апарату ВР, передає Укрінформ.

«Цього тижня Німеччину відвідала делегація комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки на чолі з його головою Олександром Завітневичем», - йдеться у повідомленні.

Інформується, що відбулося перше в історії спільне засідання оборонних комітетів українського та німецького парламентів.

У рамках робочого візиту українські депутати також зустрілись і з німецькими колегами з інших парламентських комітетів та «групи дружби», обмінялись думками з державним міністром МЗС Німеччини Тобіасом Лінднером, а також на запрошення парламентської державної секретарки при міністрі оборони ФРН Сімтьє Мьоллєр були прийняті на урочисту вечерю в оборонному відомстві.

Читайте також: Іспанські інструктори проводжають наших бійців після навчань — відео в Telegram-каналі

Водночас повідомляється, що парламентська делегація ВР відвідала одну з німецьких військових баз, де українські військові проходять навчання на німецькій техніці. Там народні депутати України поспілкувались із захисниками Української держави та подякували німецьким і міжнародним інструкторам.

Як повідомлялося, делегація комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки на чолі з його головою Олександром Завітневичем перебуває з робочим візитом у Німеччині.

Фото: пресслужба ВР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-