Шмигаль нагородив випускників Нацакадемії сухопутних військ

Шмигаль нагородив випускників Нацакадемії сухопутних військ

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Львівської області узяв участь у церемонії випуску офіцерів ЗСУ Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Привітали з випуском молодих офіцерів Збройних сил України Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Дякуємо за обраний вами шлях служіння Батьківщині», - зазначив глава уряду.

Читайте також: За час повномасштабної війни військові ВНЗ вдруге випускають офіцерів - Зеленський

Звертаючись до молодих офіцерів, він наголосив, що сьогодні немає просто військовослужбовців, кожен із випускників — захисник України, кожен — офіцер перемоги.

«Дякуємо вашим батькам, які виховали патріотів.Українці — нація нескорених і незламних. Весь світ захоплюється нашою стійкістю. Це в нас було завжди й це те, що веде нас до перемоги», - підкреслив Шмигаль.

Шмигаль нагородив випускників Нацакадемії сухопутних військ / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

За інформацією Урядового порталу, Прем'єр-міністр під час нагородження найкращих випускників академії вручив офіцерам золоті медалі.

Читайте також: На швидке відновлення України цьогоріч потрібно ще $17 мільярдів - Шмигаль

Своєю чергою міністр оборони Олексій Резніков у привітанні випускникам Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Військової академії у м. Одеса у Фейсбуці наголосив, що невдовзі молоді командири пройдуть справжню перевірку під час відсічі російській навалі.

"Служити у Збройних силах України у цей визначальний для держави період – велика честь і відповідальність. ЗСУ поважають союзники на усіх континентах та бояться вороги. Наші захисники і захисниці творять історію, формують світові стандарти і пишуть нові сторінки до підручників з військового мистецтва. Вам буде непросто. Але поряд будуть справжні герої. Разом ви – нездоланна сила", - наголосив очільник МОУ, побажавши кожному випускнику успіху і перемоги.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у відеозверненні до випускників і викладачів Львівської та Одеської військових академій наголосив, що військові навчальні заклади України вже вдруге від початку повномасштабного вторгнення росії відправляють до Сил оборони поповнення офіцерського корпусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-