Ворог планує розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар'їнки - військові

Ворог планує розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар'їнки - військові

Укрінформ
На Покровському і Курахівському напрямку ворог задіяв до чотирьох бригад збройних сил РФ і планує розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар'їнки, пробиваючись до Покровська і Курахового.

Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«З Очеретиного окупанти рвуться до магістралі Покровськ – Костянтинівка. На Покровському і Курахівському напрямку продовжуються запеклі бої. Ворог там задіяв до чотирьох бригад збройних сил РФ і планує розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар'їнки, пробиваючись до Покровська і Курахового», – повідомив Волошин.

Він зазначив, що в цілому на цьому напрямку противник досяг певних тактичних успіхів, однак оперативної переваги він отримати не зміг.

Читайте також: Російська армія втратила в Україні ще 1270 військових

Речник ОСУВ «Хортиця» додав, що для посилення оборони здійснюється переміщення наших бригад, які відновили свою боєздатність.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби на фронті відбулося 134 бойових зіткнення, найбільше відбито атак на Авдіївському напрямку.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-