Президент: Початок контрнаступу України відбувся 24 лютого

Президент: Початок контрнаступу України відбувся 24 лютого

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що контрнаступ України почався у момент старту широкомасштабного наступу росії – 24 лютого.

Про це він зазначив на 17-ій щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), організованій Фондом Віктора Пінчука, повідомляє Укрінформ.

«Початок контрнаступу України відбувся 24 лютого. Я дійсно так вважаю. Ми об’єдналися, ми – сильна держава», - сказав Зеленський.

Читайте також: Шмигаль нагадав, якою ціною дається українцям контрнаступ

На його думку, українці не змінилися, а «дістали», все, що мали на генетичному рівні, хтось подорослішав, хтось «захотів бути українцем» і переосмислили все у світі.

Глава держави підкреслив, що Україна – наш дім і немає іншого виходу, як його захищати.

«Вихід один – перемогти», - запевнив він.

Читайте також: Зеленський про переговори з рф: Суспільство не хоче говорити з терористами

Водночас Президент розповів, що всі бачать, як росіяни «біжать» зараз на деяких напрямках на фронті, і наголосив, що українські сили оборони швидше могли б деокупувати тимчасово захоплені землі, якби мали більше зброї.

Читайте також: Україна крок за кроком поверне окуповані території – Зеленський

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-