Зеленський: Дипломати роблять можливе й неможливе, аби отримати для України зброю

Зеленський: Дипломати роблять можливе й неможливе, аби отримати для України зброю

Укрінформ
Українські дипломати роблять усе можливе й неможливе, щоб отримати для нашої країни зброю, яка допоможе зупинити російського агресора.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Щодня наші дипломати й інші представники нашої держави роблять усе можливе й неможливе, щоб отримати для України ту зброю, яка зрештою допоможе зупинити цю орду, і щоб переконати всіх, хто ще, буває, сумнівається щодо постачання», - сказав Президент.

Він висловив вдячність всім, хто забезпечує постачання зброї, а також просуває необхідні рішення у державах-партнерах, хто буквально живе у переговорах щодо зброї.

«Маємо й чергові рішення щодо посилення санкцій проти росії за війну – Сполучені Штати й Канада розширили перелік фізичних і юридичних осіб, проти яких застосовані обмеження», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: В Україну прибули ще чотири системи HIMARS

Глава держави назвав це вірним шляхом і наголосив, що потрібно добиватися, аби і Євросоюз якнайшвидше ухвалив новий пакет санкцій проти держави-терориста. Робота над цим триватиме  найближчими тижнями.

Як повідомлялося, міністерство фінансів США оголосило про нові санкції проти росії. До списку підсанкційних осіб увійшла Аліна Кабаєва, яку пов'язують з володимиром путіним.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-