В ОРДЛО почалася агіткампанія до «референдуму» - правозахисники

В ОРДЛО почалася агіткампанія до «референдуму» - правозахисники

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей розпочалася агітаційна кампанія, присвячена «референдуму» про входження т. зв. лднр до російської федерації.

Про це у Фейсбуці повідомила Східна правозахисна група, передає Укрінформ.

«На тимчасово окупованих рф територіях Донбасу відкрилися пункти видачі паспортів рф під егідою партії «єдина росія». На всіх заходах роздають агітаційні газети з тезами про об’єднання нвф лднр із рф. Усі програми розраховані до осені 2022 року. Також вже йде набір працівників на т. зв. виборчі дільниці у лднр», - ідеться в повідомленні.

Особливістю кампанії є те, що всі ініціативи проходять через партію «єдина росія».Також на Донбасі призначені координатори від цієї партії.

Читайте також: У Херсоні на стінах з'явилися написи проти псевдореферендуму

21 лютого росія визнала маріонеткові днр та лнр. На даному етапі війни росії з Україною головною її метою оголошено «захист суверенітету» квазіреспублік.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захоплений Маріуполь із російської Тульської області передали гуманітарну допомогу - пліснявий черствий хліб та лопати. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив фотографії цієї допомоги - «Жителям Донбасса» з Тульського регіону від «єдиної росії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-