Україна вже здивувала світ і точно переможе - Президент

Україна вже здивувала світ і точно переможе - Президент

Укрінформ
Українці об’єдналися, щоб зробити неможливе і точно переможуть у розв'язаній росією війні - заради власного мирного, вільного й демократичного майбутнього

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час спілкування зі студентами канадських вишів, передає Укрінформ.

«Ми вже здивували світ. Ми об’єднались, щоб зробити неможливе. Ми точно переможемо, хоча ніхто не чекав. Заради власного мирного, вільного й демократичного майбутнього. І це будуть інші часи», - сказав Зеленський.

Він нагадав, що 22 червня є особливим днем, коли українці згадують подвиг наших предків, дякуючи їм за життя й можливість будувати нову Україну. Це день скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Саме цього дня 1941 року, о 4-й годині ранку, нацисти почали бомбардування Києва.

Читайте також: Президент: Україна живе за жорсткими правилами - стріляй на фронті, допомагай у тилу

«Це були інші часи, інша окупація, інша війна, але наш дух, жага до волі, боротьби й наша мета не стали іншими. І 24 лютого 2022 року, коли так само о 4-й ранку на Київ і всю Україну полетіли російські ракети, ми стали на захист своєї країни. Сьогодні ми боремося за майбутнє своїх дітей та онуків, за їхнє життя й можливість збудувати нову Україну», - сказав Президент.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-