Вбивства дітей необхідно припинити негайно: ЮНІСЕФ відреагував на трагедію у Краматорську

Вбивства дітей необхідно припинити негайно: ЮНІСЕФ відреагував на трагедію у Краматорську

Укрінформ
ЮНІСЕФ засудив напад російських військ на залізничний вокзал у Краматорську та закликає негайно припинити атаки на цивільних осіб та дітей.

Заява представника ЮНІСЕФ в Україні Мурата Шахіна оприлюднена на сайті Фонду, передає Укрінформ.

"Ми поки що не знаємо, скільки дітей загинуло та поранено сьогодні під час нападу на залізничний вокзал у Краматорську, але боїмося найгіршого. Залізничний вокзал Краматорська був основним маршрутом для тисяч сімей, які евакуювалися до відносно безпечних районів України з Донецької області, що зазнала найбільших руйнувань під час війни... Цивільні особи, особливо діти, повинні бути захищені від атак. Вбивства дітей необхідно припинити негайно", - наголосив Шахін.

Читайте також: Україна ініціювала спецзасідання ОБСЄ через обстріл вокзалу в Краматорську

За його словами, сьогодні вранці ЮНІСЕФ розвантажив у Краматорську медичні набори та предмети невідкладної допомоги для дітей. Протягом минулого тижня ЮНІСЕФ доставив до Краматорська близько 50 метричних тонн предметів першої необхідності, включаючи ліки, воду та гігієнічні набори.

На момент атаки команда ЮНІСЕФ доставляла гуманітарний вантаж до обласного управління охорони здоров’я, що за кілометр від залізничного вокзалу, додав Шахін.

Читайте також: Перед обстрілом Краматорська з'явилось повідомлення «росія вдало працює по скупченню ЗСУ»

Як повідомлялося, 8 квітня російські війська обстріляли залізничний вокзал у Краматорську. За останніми даними, загинуло 50 осіб, серед них п’ятеро дітей, поранено 98 людей.

Фото: АрміяІнформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-