Перед обстрілом Краматорська з'явилось повідомлення «росія вдало працює по скупченню ЗСУ»

Перед обстрілом Краматорська з'явилось повідомлення «росія вдало працює по скупченню ЗСУ»

Укрінформ
Російські загарбники, як би не намагалися спростувати обстріл залізничного вокзалу в Краматорську своїми ракетами, не зможуть це зробити, бо є неспростовні докази цього.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на онлайн-зв’язку в UkraineMediaCentre Kyiv.

«Ворог, як би не намагався цю інформацію спростувати, не зможе. Відразу у них виникли фейки з приводу того, що вказаний обстріл ракетами був здійснений українськими збройними силами. Це ще одне підтвердження неймовірного цинізму з їх боку. Всі свідчення і докази будуть надані – там, де в Телеграм-каналах проросійських були повідомлення, що, дійсно, обстріли були здійснені російською федерацією по "бойовиках" Збройних сил України», - пояснив очільник області.

Він підкреслив, що загарбники чітко знали, куди направляли смертоносні ракети.

Читайте також: Під час обстрілу Краматорська на вокзалі було чотири тисячі людей, більшістьжінки і діти

«Вони розуміють куди бити. Ракетний удар розрахований виключно на живу силу. Це - виключно було спрямоване проти мирного населення», - заявив Кириленко.

У свою чергу Краматорська міська рада у Телеграмі продемонструвала підтвердження слів керівника області – фотографії сканів відповідної російської інформації у їх Телеграм-каналі. Так, там значиться, що «о 10:00 8 квітня міністр оборони рф відзвітував: росія знищила озброєння та техніку ЗСУ на залізничних станціях Донбасу. Це понад 10 станцій на відстані 15-20 км одна від одної та, зокрема, від Краматорська». Також 8 квітня ті ж канали писали, що на вокзалі Краматорська армія рф знищує «бойовиків ЗСУ», але пізніше ці повідомлення видалили.

Як повідомляв Укрінформ, по залізничному вокзалу Краматорська вдарили дві російські ракети. Із цього вокзалу щодня проводиться евакуація мирного населення. Поїзди вирушають у різні міста на заході та в центрі України.Росіяни вдарили по залізничному вокзалу Краматорська «Точкою-У». Загинули 50 людей, серед них є діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-