Росія може завдати нових ударів ракетним комплексом «Кинжал» - Міноборони

Росія може завдати нових ударів ракетним комплексом «Кинжал» - Міноборони

Укрінформ
Нині зберігається загроза нанесення російськими військами ракетних ударів високоточною зброєю великої дальності, зокрема, і гіперзвуковим ракетним комплексом «Кинжал».

Про це йдеться в оперативні інформації щодо російського вторгнення, оприлюдненій у Фейсбуці Міністерства оборони України, повідомляє Укрінформ.

«Завдяки героїчному національному спротиву Росія не досягла своїх загарбницьких цілей в Україні. Водночас, зберігається загроза нанесення противником ракетних ударів високоточною зброєю великої дальності, зокрема і гіперзвуковим ракетним комплексом «Кинжал», - зазначили у Міноборони.

Відомство підтвердило чергові значні втрати серед вищого керівництва та командного складу з'єднань та військових частин зс рф. Під час боїв отримав поранення командир 346-ї окремої бригади спецпризначення з Прохладного, знищено командирів: 331-ї парашутно-десантного костромського ударного полку; «кузниці комдивів» - 247-го десантно-штурмового кавказького казачого полку зі Ставрополя; 6-го гвардійського танкового червонопрапорного полку з Чебаркуля.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Стан, положення та характер дій сил оборони суттєвих змін за останню добу не зазнали. Захисники України надійно утримують зайняті райони та рубежі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-