Україна інформує про обстріли на Донбасі усіх міжнародних партнерів - Данілов

Україна інформує про обстріли на Донбасі усіх міжнародних партнерів - Данілов

Укрінформ
Інформація про ситуацію та обстріли бойовиками українських позицій на Донбасі не є закритою, Україна надає її всім міжнародним партнерам.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов під час брифінгу за результатами засідання РНБО, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Уся інформація у нас не є закритою, ми всією інформацією ділимося з усіма нашими партнерами, не тільки з Німеччиною і Францією, увесь світ знає, що відбувається у нас сьогодні в нашій країні", - сказав Данілов на запитання, чи були вже поінформовані міжнародні партнери України, зокрема, по нормандському формату щодо ескалації ситуації на Донбасі та ранкового обстрілу окупантами українських позицій у вівторок.

Читайте також: Данілов в Ірані вшанував пам’ять українців, які загинули в катастрофі літака МАУ

Секретар Радбезу також нагадав, що обстріли з боку окупантів загалом "не є поодинокими випадками", й уся відповідна інформація "відправляється всім відповідним структурам".

Як повідомляв Укрінформ, 18 лютого зранку збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-