У Мінську почали засідати робочі підгрупи щодо Донбасу

У Мінську почали засідати робочі підгрупи щодо Донбасу

Укрінформ
У Мінську стартували чергові переговори робочих підгруп Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України.

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомляє МЗС Білорусі. 

"Робочі групи починають зустрічі напередодні засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України в Мінську", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє БЕЛТА, на попередній зустрічі контактної групи, яка пройшла в Мінську 27 жовтня, першочерговим було питання режиму припинення вогню - як для робочої підгрупи з безпеки, так і всієї тристоронньої групи.

Обговорювався також обмін утримуваних осіб і видача документів раніше звільненим.

Читайте також: Реінтеграція Донбасу: комітет має розглянути ще 653 поправки

Учасники економічної робочої підгрупи розглянули можливості погашення заборгованості колишнім працівникам Української залізниці в окремих районах Донецької і Луганської областей (ОРДО і ОРЛО). Крім того, підгрупа приділила увагу темі водопостачання та забезпечення безпеки життєво важливої інфраструктури.

Також було досягнуто домовленості про переговори щодо майбутніх поставок води в системі "Карбоніт". Політична робоча підгрупа обговорювала питання, пов'язані з так званою формулою Штайнмаєра, в контексті пролонгованої дії закону про особливий статус ОРДО і ОРЛО та переговорів у "нормандському форматі". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-