Ультраправа трампістка Ґрін обурилася заголовком у Fox News, де її назвали «ідіоткою»

Ультраправа трампістка Ґрін обурилася заголовком у Fox News, де її назвали «ідіоткою»

Укрінформ
Відома антиукраїнськими заявами ультраправа республіканка Палати представників США трампістка Марджорі Тейлор Ґрін обурилася публікацією в медіа Fox News, де протрампістська клумністка, назвала її «ідіоткою» за розвалювання Республіканської партії.

Про це передає Укрінформ з посиланням на The Hill.

«Fox News назвав мене ідіоткою. Це був буквально їхній заголовок, - заявила Ґрін. - Але я лише викрила те, що відбувається в темряві».

Грін мала на увазі публікацію двотижневої давності на сайті Fox News під заголовком «Марджорі Тейлор Ґрін - ідіотка. Вона намагається зруйнувати Республіканську партію», написану журналісткою Ліз Пік, яка стверджує, що Ґрін шкодить партії, і звинувачує її в «пихатому егоїстичному шоуменстві».

«Внутрішні чвари в партії мають припинитися, написала журналістка. - Якщо Марджорі Тейлор Ґрін та інші хочуть виступити проти допомоги Україні або законопроєкту щодо податкової служби, то можуть проголосувати проти. Так працює демократія».

Авторка закликала конгресвумен «переступити через себе», як це зробили дружина експрезидента Білла Клінтона Хіларі Клінтон (очевидно, ідеться про скандал навколо сексуальних домагань Клінтона, - ред.)

Читайте також: Конгресвумен Ґрін виступила з новими погрозами щодо відставки Джонсона через підтримку України

«Сьогоднішня місія (Республіканської партії) полягає в тому, щоб обрати Дональда Трампа».

Як повідомляв Укрінформ, Ґрін заявила, що наполягатиме на відставці спікера Палати представників Майка Джонсона, зокрема, через його позицію з виділенням іноземної допомоги.

Фото: Getty

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-