У Лівані внаслідок авіаударів Ізраїлю загинули троє бойовиків «Хезболли»

У Лівані внаслідок авіаударів Ізраїлю загинули троє бойовиків «Хезболли»

Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю заявила, що у вівторок в результаті її авіаударів на півдні Лівану було вбито трьох бійців "Хезболли", зокрема, двох командирів бойовиків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Зокрема, Мухаммед Хусейн Шахурі, командувач ракетного підрозділу Західного регіону сил Радвана, загинув під час авіаудару в місті Кфар Дунін на півдні Лівану.

«На своїй посаді Мухаммед планував та сприяв запуску ракет у бік ізраїльської території з центральних та західних регіонів Лівану», - йдеться у повідомленні.

Махмуд Ібрагім Фадлаллах, «оперативник ракетного підрозділу Хезболли», також загинув унаслідок авіаудару, додали представники ЦАХАЛу.

Читайте також: ЦАХАЛ завдав ударів по цілях «Хезболли» в чотирьох районах Лівану

Раніше Армія оборони Ізраїлю заявила, що внаслідок її авіаудару було вбито Ісмаїла Юсефа Базза, командувача прибережним сектором Хезболли, в районі Айн-Ебель на півдні Лівану.

Зазначається, що Хезболла підтвердила загибель трьох своїх бійців, не надавши подробиць про обставини їхньої смерті чи їхні звання.

Як повідомлялося, 10 квітня, Ізраїль завдав ракетних ударів по сирійських військових об’єктах, на яких нібито перебували бойовики угруповання “Хезболла”.

Фото: getty images, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-