У Вірменії заборонили трансляцію передач із російським пропагандистом Соловйовим

У Вірменії заборонили трансляцію передач із російським пропагандистом Соловйовим

Укрінформ
ЗАТ «Телевізійна та радіомовна мережа Вірменії» заборонило трансляцію авторських передач «Недільний вечір із російським пропагандистом Володимиром Соловйовим» та «Вечір із Володимиром Соловйовим» на території республіки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Panorama.am.

Зазначається, що відповідне рішення обґрунтоване порушеннями статей 5 та 6 міжурядового договору між Москвою та Єреваном про співробітництво у сфері масових комунікацій.

Відповідно до зазначених статей договору, сторони не повинні допускати в ефірі громадських телеканалів та радіостанцій втручання у внутрішню політику один одного. Також підписанти договору зобов'язалися виключити передачі образливого змісту щодо держав та народів один одного.

Обидві передачі транслюються на російському телеканалі «РТР-Планета». Канал продовжить мовити на території Вірменії у загальнодоступній сітці мовлення, але ці дві програми із Соловйовим у країні більше не транслюватимуться.

Читайте також: Пашинян назвав умову для виходу Вірменії з ОДКБ

Як повідомляв Укрінформ, у китайській соцмережі TikTok виявили фейкові акаунти, які поширювали дезінформацію про російсько-українську війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-