Теракт у Підмосков’ї: посол Білорусі спростував версію Путіна

Теракт у Підмосков’ї: посол Білорусі спростував версію Путіна

Укрінформ
Посол Білорусі у РФ Дмитро Крутой заявив, що спецслужби його країни допомагали росіянам спіймати підозрюваних у теракті під Москвою, і що підозрювані могли планувати втечу через білорусько-російський кордон.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє БЕЛТА.

Крутой також розповів, що керівник білоруського Комітету державної безпеки перебуває на прямому зв'язку зі своїм колегою з РФ.

"Активна взаємодія відучора здійснюється по лінії спеціальних служб. Керівник Комітету державної безпеки перебуває на прямому зв'язку зі своїм колегою. І фактично основним завданням минулої ночі було не дати піти терористам піти через спільний кордон. Таке завдання виконано", - сказав білоруський посол.

Як відомо, російський лідер Володимир Путін заявив, що українська сторона нібито приготувала "вікно" на кордоні, щоби прийняти підозрюваних у вчиненні теракту в підмосковному музичному центрі "Крокус Сіті Хол". Про це він заявив у відеозверненні до росіян 23 березня.

Читайте також: «Ісламська держава» повідомила нові подробиці теракту в Росії

У п’ятницю ввечері в партер концертної зали "Крокус Сіті Холл" перед концертом гурту "Пікнік" увірвалися "люди в камуфляжі", за різними даними, троє чи п’ятеро, та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Вони ж нібито підпалили залу. Також сталися вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-