ЦАХАЛ заявив про 170 знищених бойовиків під час рейду в лікарню «Шифа» у Газі

ЦАХАЛ заявив про 170 знищених бойовиків під час рейду в лікарню «Шифа» у Газі

Фото
Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю знищила понад 170 бойовиків і захопила 800 підозрюваних у тероризмі під час операції проти ХАМАСу в лікарні «Шифа» у місті Газа.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

ЦАХАЛ повідомляє, що під час рейду в «Шифі», який розпочався рано-вранці в понеділок і проводиться підрозділом спецназу ВМС "Шайет 13" і 401-ю бронетанковою бригадою, війська виявили об'єкти інфраструктури, що належать терористичним угрупованням, і схованки зі зброєю.

У центрі Гази, за повідомленням ЦАХАЛу, війська бригади "Нахаль" знищили близько 15 терористів під час "інтенсивних боїв" за минулу добу.

Читайте також: Нетаньягу: Ізраїль знищив три чверті терористичних батальйонів ХАМАСу

На півдні Гази в Аль-Карарі 7-а бронетанкова бригада ЦАХАЛу завдала авіаударів по двох оперативниках і будівлі, яка використовувалася ХАМАСом, під час операцій у районі поблизу Хан-Юніса.

За даними ЦАХАЛ, за минулу добу військово-повітряні сили Ізраїлю завдали ударів по 35 об'єктах у секторі Гази, включаючи командні пункти та інші об'єкти інфраструктури, що належать терористичним угрупованням.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль може розпочати наступ на Рафах на півдні сектору Гази без підтримки Сполучених Штатів.

Фото: צבא ההגנה לישראל, X

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-